LanguageCert angol nyelvvizsga

Nyelv coach

Angol nyelviskolánk az angol nyelvi képzés mellett nyelvi coaching szolgáltatást is nyújt. A nyelvi coaching erősen motivált nyelvtanulók számára ideális, akik célzottan és koncentráltan kívánják angol nyelvtudásukat fejleszteni. Angol nyelvi coachunk a coaching technikáit és a nyelvi szakértelmet ötvözi, és az ügyfél intelligenciájára, energiájára és szaktudására alapozva fejleszti a nyelvi képességeket. Az egyéni szükségletek elemzése után nyelvi coachunk személyre szabott angol nyelvi képzést biztosít, amely az ügyfél komfortérzetét és motivációját is figyelemebe veszi. A nyelvi coaching szolgáltatás a coaching eszközeit használja, egyedülállóan hatékony angol nyelvtanulási folyamatot kínálva elfoglalt vezetőknek. A Natural English Kft. angol nyelvi coacha angol anyanyelvű, széleskörű üzleti tapasztalat áll a háta mögött, és Cambridge nyelvtanári oklevele mellett az International Coaching Federation (Nemzetközi Coaching Szövetség) által elismert coaching végzettséggel rendelkezik.

Angol nyelvi coaching szolgáltatásunk az International Coaching Federation (Nemzetközi Coaching Szövetség) által meghatározott erkölcsi alapelvekre épül.

Miért jó a nyelvi coaching?

A nyelvi coaching erősen motivált és elkötelezett nyelvtanulók számára ideális, akik célzottan és koncentráltan kívánják angol nyelvtudásukat fejleszteni. A coach a coaching technikáit és a nyelvi szakértelmet ötvözi, és a ügyfél intelligenciájára, energiájára és szaktudására alapozva fejleszti a nyelvi képességeket.

Mit várhatunk a nyelvi coachingtól?
• folyamatos nyelvi tréninget ad, amely állandó kölcsönhatásban áll a tanulás idegtudományi aspektusaival és a hagyományos coaching jellemzőivel
• állandóan biztosítja az agy működésének tudatosságát, agyi kapcsolatokról gondoskodik
• coaching mintákat és eszközöket használ
• magába foglalja a coachingnak az ICF által meghatározott erkölcsi alapelveit, amik a nyelvi coaching órákat mindig átitatják
• tartalmazza az egyéni szükségletek elemzését
• a nyelvi célokat az egyéni szükségletekre szabja
• megragadja a nyelv kulturális jellemzőit
• magába foglalhatja egy szakterület ismeretét és összpontosíthat egy adott területre

A coaching figyelembe veszi az egyéni szempontokat, mint például az ügyfél bizalmát, komfortérzetét, motivációját és elégedettségét.

A nyelvi coaching egyedülálló és hatékony tanulási folyamatot kínál elfoglalt vezetőknek megoldásokra összpontosító környezetben.

Nyelvi coachként valódi üzleti ismeretekkel rendelkezem, hiszen korábban működési igazgatója voltam egy részben általam alapított üzletláncnak, később ügyvezető igazgatója lettem egy építési vállalkozásnak, és most egy sikeres nyelviskola vezetője vagyok. Színpadi írásban is van tapasztalatom az Egyesült Királyságban. Eredetileg angol irodalomból szereztem diplomát, és rendelkezem Cambridge nyelvtanári oklevéllel. Emellett a Nemzetközi Coaching Szövetség által elismerten képzett nyelvi coach vagyok.